Aanpak

Het begint met een idee!

Ons staat een geïntegreerde aanpak van het ontwerpproces voor ogen, waarbij alle aspecten van het ontwerp- en bouwproces meegewogen worden. Vanaf uw eerste ontwerpidee wordt u meegenomen en vanuit een analytische benadering wordt gewerkt aan een optimale synergie van ruimte, functie, constructie, (bouw)technieken en bouweconomie.

 

Met een heldere visie ontstaat een duidelijk concept. Hierbij houdt Sturio & Partners ook rekening met de ruimtelijke omgeving en locatie. Voor u en Sturio & Partners kan de locatie meer zijn dan alléén de plek. Ook de historie van de plaats zou een inspiratiebron kunnen zijn.

 

Uitgangspunten: Duurzaamheid, hergebruik en flexibiliteit.

 

Werkzaamheden:

  • Projectdefinitie en voorbereiding;
  • Planvorming en ontwerp;
  • Bouwkundig, technisch en contractvorming; 
  • Management bouwprojecten;
  • Directievoering, controlerend in werkvoorbereiding en tijdens uitvoering.
Ieder project verdient de juiste zorg, aandacht en kwaliteit en vanuit die visie:
STURIO & Partners

3D visualisatie

Een platte bouwtekening is niet meer van deze tijd. Wij zijn gespecialiseerd in het 3D-visualiseren van een ontwerp. De klant kan hierbij direct een beeld vormen over het ontwerp. Het leveren van een film (walkthrough) behoort tot de mogelijkheden, alsmede fotorealistische visualisaties (renderings).

Visie & strategie

Wij vinden het interessant om met klanten en bouwpartners te sparren, om zo een optimaal eindresultaat te bewerkstelligen. In die zin zien wij ons meer als een authentiek bouwmeester, die vroeger alle disciplines binnen de bouwwereld beheerste en aan het werk ging. Gezien de huidige complexiteit van projecten werken wij in die zin samen met geselecteerde partners. Elke opdrachtgever en elk project is anders en vanuit die visie stellen wij een strategisch ‘Building Design Solutions Team’ samen. Sturio & Partners ontzorgt u als klant door de bouw te begeleiden, zie ook aanpak.

Exterieur & interieur

Een woning of high-end kantoor beleeft u van buiten naar binnen en van binnen naar buiten. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, mede in relatie tot een eventuele tuin. Open en dicht, en licht en donker zijn belangrijke aspecten, ook in relatie tot de stand van een woning, zichtlijnen, omgeving, zon, et cetera.

 

In overleg met u kunnen meubels op maat worden ontworpen, waarbij de onderlinge afstemming plaatsvindt tot in het fijnste detail plaats. Ook het verlichtingsadvies is een belangrijk onderdeel voor het slagen van een project. Door te spelen met licht en donker, directe verlichting of indirecte verlichting en de verlichtingsrichting, wordt een project spannender en is de beleving hiervan meer intens.

Ontwerp tuin

De tuin maakt een huis een thuis en is een belangrijk onderdeel van het totaal én uw beleving hiervan. In samenwerking met een hovenier gaan wij hiermee aan de slag.

Bouwbioloog

Met simpele oplossingen is een fijn leefklimaat realiseerbaar.

“De verantwoordelijkheid die je als Building Design Solutions hebt naar de opdrachtgever, maar ook naar de toekomst, is dat een gebouw lang gewaardeerd moet worden”.

Ervaring

Sturio & Partners heeft veel projecten ontworpen en gerealiseerd.

 

Exterieur en interieur ontwerp, nieuwbouw, verbouw, aanbouw, verduurzamen, restauratie en renovatie van:

  • Woningen en villa’s
  • Kantoren en bedrijfspanden
  • Sportaccommodaties
  • Winkels
  • Meubels

 

Deze website geeft een overzicht van de activiteiten van het agentschap aan de hand van een kleine selectie van projecten.

RGA kantoorinterieur