Sturio & Partners

Ing. Jack Steur

In 1992 studeerde Jack Steur af in Architectuur en Bouwtechnieken aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn ontwikkeling stopte daar niet, hij ging de evolutie aan in het leren en beheersen van het bouwproces in al zijn facetten.

 

Hij heeft voor verschillende kleine, middelgrote en grote toonaangevende architectenbureaus gewerkt en heeft daar alle denkbare soorten werk uitgevoerd: ontwerp, technische/structurele realisatie van projectmanagement en bouwmanagement. Van ontwerpen, tot (bouw)technische uitwerking, van projectmanagement tot en met directievoering.

 

De projecten waar hij een bijdrage aan heeft geleverd waren zeer divers en vaak complex. Denk aan grootschalige utiliteits- en woningbouwprojecten en luxueuze woningen. Maar ook restauratie, renovatie, verbouw en nieuwbouw, binnenstedelijke projecten en high-end interieuropdrachten komen in zijn portfolio terug. Jack Steur beschikt daarmee over een breed scala aan ervaring en deskundigheid van bijna 40 jaar, die hij ook graag op uw volgende project inzet.

Ieder project verdient de juiste zorg, aandacht en kwaliteit en vanuit die visie:
STURIO & Partners

Sturio & Partners values

  • Een creatieve en technische inbreng, het hele proces regisseren om elke participant in staat te stellen zijn beste prestatie te leveren;
  • Gedreven door passie, technologie, duurzaamheid en vakmanschap;
  • Werkt op een persoonlijke en pragmatische manier;
  • Levert hoge kwaliteit in projectontwikkeling;
  • Gaat altijd uit van de haalbaarheid van elke opdracht;
  • Biedt full-service opties voor totale gemoedsrust.

 

Heeft u een idee of initiatief?

Uw project begint met een gesprek. Samen kijken wij naar uw wensen en ideeën waaruit een plan van aanpak gemaakt wordt. Bel ons (+31 (0)6 4620 1307) of neem contact op via het contactformulier voor een afspraak bij ons op kantoor.

KBK Bouwgroep Volendam
Gekscherend noem ik Jack Steur wel eens ‘de 007 van de bouwsector’ omdat hij met oplossingen komt waar niemand meer aan lijkt of leek te denken, 24/7 met zijn missie bezig is.

Selectie Publicaties

moderne villa

Sturio & Partners in het nieuws

Een van de tot de verbeelding sprekende karakters in James Bond-films is ‘Q’. Met de door hem ontwikkelde, aan het oog onttrokken slimme technologische hoogstandjes heeft James Bond herhaaldelijk probleemsituaties opgelost. Soms zit de kracht van een ontwerp ook in wat je niet ziet. Dat geldt zeker voor de oplossingen die ontwerper Jack Steur bedenkt in de huizen die hij ontwerpt. Zo ook in een prachtige vrijstaande villa in het westen van ons land. Het huis is ontworpen als klassiek- moderne woning, ‘a cocktail with a touch of Amsterdamse School’, aldus Steur. We gaan met hem dieper in op het totale ontwerp

 

Lees het volledige artikel hier.

Visitekaartje voor KBK

Voor KBK bouwgroep is een kantoor ontworpen dat perfect uitstraalt waar het bedrijf voor staat en waarin samenwerken en teamprestaties optimaal worden gefaciliteerd.

 

Lees het volledige artikel hier.

KBK Bouwgroep volendam

Office with a view

Het ontwerp voor RGA Nederland, gevestigd in het WTC Amsterdam Zuidas, is een perfect op het bedrijf toegesneden kantoor, waarin overal optimaal kan worden genoten van het weidse stedelijke uitzicht.

 

Lees het volledige artikel hier.