Spraakmakende architectuur , ontstaan uit bouwkundig en technisch inzicht, gecombineerd met duurzame materialen.

Sturio & Partners

Building Design Solutions

Met bijna 40 jaar ervaring in alle disciplines en projectmogelijkheden, ontwerpen wij mét u. Wij creëren uw ruimte in samenwerking met u in volledige openheid en begeleiden uw project van begin tot eind. Wij analyseren en integreren uw ideeën om te komen tot een optimaal ontwerp.

Sturio en partners
Ieder project verdient de juiste zorg, aandacht en kwaliteit en vanuit die visie:
STURIO & Partners
home

Wij zijn van mening dat het ontwerpproces van een architectonisch project een duidelijke inspiratie en visie van de plek vereist, gecombineerd met begrip van de geschiedenis. Duurzame, flexibele en herbruikbare ontwerpprincipes spelen een belangrijke rol bij het bereiken van een succesvol resultaat.

 

We werken graag met u samen aan een project waarin de waarde van een goed ontwerp voorop staat en dat is afgestemd op uw individuele voorkeuren. Ons doel is om een perfect evenwicht te bereiken tussen prijs en kwaliteit. We begrijpen dat het bouwen van een gebouw een aanzienlijke investering vereist. De verplichting van een architect ten opzichte van zowel uw als onze toekomst is om ervoor te zorgen dat het gebouw voor langere tijd waardevol en duurzaam is.

 

Wij kunnen onze ervaring en expertise met u inzetten voor het ontwerp van exterieur en interieur, verbetering van duurzaamheid, restauratie en renovatie van:
· Huizen en villa’s
· Kantoren en bedrijfspanden
· Sportfaciliteiten
· Winkels en meubels

 

Heeft u een idee of initiatief? Uw project begint met een gesprek. De koffie/thee staat klaar!

Projecten

ETB Sportcampus Volendam
Sportcampus ETB Cas Sombroek

De Sportcampus onderscheidt zich door het open en extraverte karakter van de meeste andere sport- en turnhallen, die meer ‘gesloten’ zijn.

Lees meer
moderne villa
Modern klassieke villa

Een karakteristieke moderne villa met a slight touch of Amsterdam School.

Lees meer
KBK Bouwgroep Volendam
KBK Bouwgroep Hoofdkantoor Volendam

Van een typisch kantoorgebouw met kamertjes, een gesloten uitstraling en indeling naar een open uitstraling.

Lees meer
RGA kantoorinterieur
WTC Amsterdam Kantoor interieur

Een strak en zakelijk interieur met het hart voor de mensen die er werken.

Lees meer

Actueel

Amsterdam Kwartier buurt

Amsterdam Kwartier buurt

 

Een verbouwing in Amsterdam.

korff dakwerken

Korff Dakwerken

Dieselstraat 5 Volendam

 

Korff Dakwerken is een familiebedrijf en is als eenmanszaak begonnen. Inmiddels heeft dit bedrijf zich ontwikkeld naar een netwerkgerichte organisatie. Naast (grote) utiliteits- en woningbouwprojecten beheersen zij de oude ambachten als oud lood- en zinkwerk die wij kunnen bewonderen bij o.a. grachtenpanden en kerken in onze oude steden.

 

Voor dit mooie bedrijf werken wij hun nieuwe kantoor | bedrijfsgebouw uit. Oplevering medio 2023.

Freek Schilder BV

Morseweg 47 Volendam

 

Vanaf de keukentafel is dit familiebedrijf gegroeid naar een groothandel in vissnacks. Vanwege een noodzakelijke grotere industriekeuken worden de drie bedrijfspanden uitgewerkt tot één. De voorgevel en het kantoor met bedrijfskantine ondergaan een upgrade. Waarbij de groothandel en kantoor entree, kantoren en kantine middels buitenkozijnen en een warme verticale houten gevelbekleding worden samengevoegd. Dit wordt een baksteen gevelframe, voorzien van een ‘lichthapper’ of aquariumachtig vliesgevel, omkaderd. Waarbij het eerste Freek Schilder gebouw, betreft het groothandel en kantoor entree, kantoren en kantine, is verhoogd om het gebouw meer dynamiek te geven. Krachtig uitkragende gevelstrippen benadrukken subtiel de ‘lichthapper’.

ViVa Zorggroep

ViVa! Zorggroep

Hoofdkantoor Parlevinkerstraat 23 Velsen Noord

 

Het hoofdkantoor van de ViVa! Zorggroep is en zal in verschillende fases een upgrade doormaken.

 

Doel is om in saamhorigheid, flexibiliteit en openheid in een mooie functionele hybride werkomgeving te werken. Een ‘straat’ als gang op elke verdieping, waarin je in ‘openheid’ kunt vergaderen en werken, en tevens de mogelijkheid om je wat meer terug te trekken. Met veel transparant/translucent glazen binnenwanden, (akoestische) fotopanelen/-behang, open kasten met planten, in een ‘zorgzame’ en warme sfeer.

Aanpak